Renten på lån knyttet til fellesgjeld har stor innvirkning på sameiet eller borettslagets økonomi. Våre medarbeidere har lang erfaring og bredt nettverk, noe som kommer våre kunder til gode når vi refinansierer lånene deres. Vi er også den naturlige partneren dersom borettslaget eller sameiet deres trenger lån til alle typer rehabilitering. I tillegg bistår vi ved finansiering av nye boligprosjekter og næringseiendom.

 

Hva kan Profinans gjøre for ditt lån?

Vi har mange kunder i samme situasjon som dere, og kan derfor bruke volumet til å forhandle frem de beste prisene. Priser som boligselskaper ikke ville fått på egen hånd. Vi har flere samarbeidspartnere som vi har et langvarig forhold til. Dette gjør at vi får ekstra gode betingelser fra dem, noe som igjen betyr ekstra gode betingelser for deg. Fordi vi spesialiserer oss på borettslag og sameier sitter vi på mye nytting erfaring når du skal ta opp lån til ditt boligselskap.

Noen av de tingene vi ofte hjelper styrene i boligselskapene med er:  • Refinansiering av fellesgjeld
  • Rehabilitering av vann og avløp
  • Bygging av balkonger
  • Etablering av IN-lån
  • Skifting av vinduer
  • Rehabilitering av bad
Lars Renberg
90133786
22304030
lr@profinans.no

Lars Renberg har utdannelse innen regnskap og revisjon fra Høgskolen i Stavanger, økonomi på BI og juridisk grunnfag på Universitetet i Bergen. Renberg har tidligere jobbet i NBBL Økonomiforvaltning AS med ansvar for finansieringsordninger i boligsamvirket. Renberg har i tillegg erfaring som saksbehandler i bank og rådgiver i Acta. Jobbet i Profinans siden oppstarten i 2005.

La oss hjelpe dere med lån

Lars er vår låneekspert. Sammen med resten av teamet i Profinans opererer vi som finansagent for flere banker. Gjennom mange år har vi opparbeidet oss et omfattende og langvarig samarbeid med disse. For deg betyr det at vi vet hva vi snakker om og vi vet hvor vi kan finne gode løsninger spesielt til ditt boligselskap.

I bankene kommer og går saksbehandlere - hos oss får dere en person å forholde dere til. La oss være samarbeidpartneren deres når det gjelder lån.

 

Forsikring

Profinans representerer et stort internasjonalt forsikringsselskap. Dette gir oss mulighet til å tilby svært gunstig og sikker forsikring av sameier og borettslag. Vår komplette forsikringspakke omfatter alle dekninger boligselskapet deres har behov for. På denne måten er dere sikret hvis en skade inntreffer, og dere vil da bli hjulpet av våre svært kompetente og dedikerte skadebehandlere.

Mer om forsikring