Renten på lån knyttet til fellesgjeld har stor innvirkning på sameiet eller borettslagets økonomi. Våre medarbeidere har lang erfaring og bredt nettverk, noe som kommer våre kunder til gode når vi refinansierer lånene deres. Vi er også den naturlige partneren dersom borettslaget eller sameiet deres trenger lån til alle typer rehabilitering.

 

Hva kan Profinans gjøre for ditt lån?

Vi har mange kunder i samme situasjon som dere. Med vår kunnskap og erfaring kan vi hjelpe med å finne den finansieringsløsningen som best dekker deres behov. Som en langsiktig aktør som har spesialisert seg på dette markedet ønsker vi å være det naturlige valget for styret når boligselskapet skal ta opp lån.

Noen av de tingene vi ofte hjelper styrene i boligselskapene med er:  • Refinansiering av fellesgjeld
  • Rehabilitering av vann og avløp
  • Bygging av balkonger
  • Etablering av IN-lån
  • Skifting av vinduer
  • Rehabilitering av bad
Lars Renberg
90133786
22334030
lr@profinans.no

Lars Renberg har utdannelse innen regnskap og revisjon fra Høgskolen i Stavanger, økonomi på BI og juridisk grunnfag på Universitetet i Bergen. Renberg har tidligere jobbet i NBBL Økonomiforvaltning AS med ansvar for finansieringsordninger i boligsamvirket. Renberg har i tillegg erfaring som saksbehandler i bank og rådgiver i Acta. Jobbet i Profinans siden oppstarten i 2005.

La oss hjelpe dere med lån

Lars er vår låneekspert. Sammen med resten av teamet i Profinans opererer vi som finansagent for Handelsbanken. Gjennom årelangt samarbeid har vi opparbeidet oss omfattende kunnskap og et velfungerende samarbeid med kunden i fokus. For deg betyr det at vi vet hva vi snakker om og vi vet å finne gode løsninger spesielt til ditt boligselskap.

I Profinans får dere en person å forholde dere til. La oss være samarbeidspartneren deres når det gjelder lån

Lån hos Handelsbanken

Profinans samarbeider med Handelsbanken. Dette er en av landets ledende banker både i privat- og bedriftsmarkedet. Handelsbanken i Norge er en del av Svenska Handelsbanken, en ledende nordisk universalbank, og er rangert som en av verdens mest solide banker. I Norge har Handelsbanken 273 milliarder NOK i utlån. Banken har svært fornøyde kunder og ligger i toppen på kundetilfredshetsmålinger fra Norsk Kundebarometer og EPSI.

Som finansagent for Handelsbanken mottar Profinans godtgjørelse fra banken for sitt arbeid. Les mer om dette her: Handelsbanken/finansagenter.

 

Forsikring

Profinans er et spesialister på forsikring av borettslag og sameier. Vår erfaring og kunnskap gir oss muligheten til å tilby svært gunstig og sikker forsikring av sameier og borettslag. Vår komplette forsikringspakke omfatter alle dekninger boligselskapet deres har behov for. På denne måten er dere sikret hvis en skade inntreffer, og dere vil da bli hjulpet av våre svært kompetente og dedikerte skadebehandlere.

Mer om forsikring