Profinans er styrets smarte valg. Selskapet ble etablert i 2005 for å kunne tilby sameier og borettslag bedre betingelser knyttet til lån og forsikring - og samtidig yte en mer personlig service enn eksisterende aktører. Hos oss får styret en fast kontaktperson som gir personlig oppfølging og direkte relasjoner om noe skulle skje.

De ansatte i Profinans har omfattende erfaring fra bank, forsikring og boligmarkedet. Disse tar i dag vare på lånene og forsikringene til noen av Norges største sameier og borettslag, og vi har en lang liste med fornøyde kunder.

Våre kontorer er sentralt i Oslo, men vi håndterer kunder over hele landet.


18

Antall år vi har hjulpet borettslag og sameier med å spare penger

1150

Antall boligselskap som benytter våre tjenester

Ansatte

Det er viktig at du som kunde føler deg ivaretatt, og at tilliten går begge veier. Derfor vil du alltid ha en fast kontaktperson hos oss som gir deg personlig oppfølging. Du skal alltid vite hvem du kan ringe.


Lars Renberg
90133786
lr@profinans.no

Lars Renberg har utdannelse innen regnskap og revisjon fra Høgskolen i Stavanger, økonomi på BI og juridisk grunnfag på Universitetet i Bergen. Renberg har tidligere jobbet i NBBL Økonomiforvaltning AS med ansvar for finansieringsordninger i boligsamvirket. Renberg har i tillegg erfaring som saksbehandler i bank og rådgiver i Acta. Jobbet i Profinans siden oppstarten i 2005.

Kjartan Skogtvedt
45032827
ks@profinans.no

Kjartan Skogtvedt har utdannelse i forsikring fra BI Forsikringsakademiet og Næringslivsskolen i Vesta. Han har jobbet med skadeforsikring i over 20 år, både på privat- og næringslivsmarkedet, og har erfaring som kundeansvarlig i forsikringsselskap og som forsikringsmegler. Kjartan har jobbet i Profinans siden 2007.

Niklas Myhre
97 01 97 02
nm@profinans.no

Niklas Myhre har utdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo, innen salg og markedsføring. Han har erfaring fra Nemi Forsikiring, der han jobbet som kunderådgiver og forsikiringsselger i 2 år.

Carl Marius Bredo-Olsen
45887060
cmbo@profinans.no

Carl Marius Bredo-Olsen har jobbet med forsikring i 9 år og har bred og solid erfaring innen fagfeltet. Han har jobbet som bedriftsrådgiver og teamleder i Lyberg og Partnere og som forsikringsmegler i Pensum Forsikringsmegling. Har siden 2018 utelukkende jobbet med forsikring av større borettslag og sameier.

Stian Fagerli
98865621
stian.fagerli@profinans.no

Stian Fagerli har 9 års erfaring fra forsikringsbransjen og er sertifisert innen Skade - og Personforsikring. Han har de siste årene jobbet hos WaterCircles Forsikring hvor han var porteføljeansvarlig innenfor privatmarkedet.