Profinans er styrets smarte valg. Selskapet ble etablert i 2005 for å kunne tilby sameier og borettslag bedre betingelser knyttet til lån og forsikring - og samtidig yte en mer personlig service enn eksisterende aktører. Hos oss får styret en fast kontaktperson som gir personlig oppfølging og direkte relasjoner om noe skulle skje.

De ansatte i Profinans har omfattende erfaring fra bank, forsikring og boligmarkedet. Disse tar i dag vare på lånene og forsikringene til noen av Norges største sameier og borettslag, og vi har en lang liste med fornøyde kunder.

Våre kontorer er sentralt i Oslo, men vi håndterer kunder over hele landet.


13

Antall år vi har hjulpet borettslag og sameier med å spare penger

700

Antall boligselskap som benytter våre tjenester

Ansatte

Det er viktig at du som kunde føler deg ivaretatt, og at tilliten går begge veier. Derfor vil du alltid ha en fast kontaktperson hos oss som gir deg personlig oppfølging. Du skal alltid vite hvem du kan ringe.


Lars Renberg
90133786
lr@profinans.no

Lars Renberg har utdannelse innen regnskap og revisjon fra Høgskolen i Stavanger, økonomi på BI og juridisk grunnfag på Universitetet i Bergen. Renberg har tidligere jobbet i NBBL Økonomiforvaltning AS med ansvar for finansieringsordninger i boligsamvirket. Renberg har i tillegg erfaring som saksbehandler i bank og rådgiver i Acta. Jobbet i Profinans siden oppstarten i 2005.

Kjartan Skogtvedt
45032827
ks@profinans.no

Kjartan Skogtvedt har utdannelse i forsikring fra BI Forsikringsakademiet og Næringslivsskolen i Vesta. Han har jobbet med skadeforsikring i over 20 år, både på privat- og næringslivsmarkedet, og har erfaring som kundeansvarlig i forsikringsselskap og som forsikringsmegler. Kjartan har jobbet i Profinans siden 2007.

Andreas Røer Wollum
47026428
aw@profinans.no

Andreas Røer Wollum har utdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har jobbet 3 år som kunderådgiver i Gjensidige Forsikring. Han har også erfaring som investeringsrådgiver i Acta Kapitalforvaltning. Andreas har vært ansatt i Profinans siden 2011.

Niklas Myhre
97 01 97 02
nm@profinans.no

Niklas Myhre har utdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo, innen salg og markedsføring. Han har erfaring fra Nemi Forsikiring, der han jobbet som kunderådgiver og forsikiringsselger i 2 år.